Trundön

På Trundön tillbringade jag många sommarlov. Antingen hos Gudrun och Kurt som var släktingar på mammas sida. Då var det ganska mycket ordning och reda som gällde. Gudrun brukade byta kläder lite då och då under dagen. Jag förstod inte varför men jag tror att det berodde på att hon ville känna sig fin och rätt klädd för situationen. Olika outfits vid olika tider under dagen där i sommarstugan.
Men min bästa plats på Trundön är ett helt annat hus. Där bodde Gunhild om somrarna. Hon hade de ljusaste blå ögon och kom körande i en lika ljusblå liten Bubbla. Vi hade det fint där jag och Gunhild. Ibland kokade jag olika brygder över den öppna spisen och lekte att jag var en häxa. Matade grannens får med knäckebröd och badade 12 gånger om dagen. Det var också här jag lärde mig hjula. Det är jag fortfarande riktigt bra på. 

Motivets storlek är ca 46x53cm i storleken 50x70cm och ca 65x75cm i storleken 70x100cm. Akvarellpapprets yttermått passar i standardramar men proportionerna på motivet Trundön gör att den passar allra bäst något beskuren. Det kan du låta göra hos en rammakare som då skär bort överflödigt vitt papper på sidorna. Om du vill kan jag också beskära pappret åt dig. Meddela då detta när du gör din beställning via mail.

Pris: 50x70cm 2200SEK. 70x100cm 3400SEK. Obs, ram ingår ej.