Fine Art prints

Jag har 12 motiv som fine art prints. Alla prints är numrerade och signerade 100ex/stl. Tryckta med gicléeteknik på Hahnemühle Museum Etching akvarellpapper. Fantastisk fin kvalité och färgåtergivning. Motiven finns i formaten 50x70cm och 70x100cm. Det är akvarellpapprets yttermått som har dessa mått vilket gör att alla prints passar i standardramar. Printsen levereras i ett pappersrör. Obs, ram ingår ej.

Vid beställning mailar du mig på lisa@lisatorikka.com Jag behöver veta vilket print du önskar köpa, vilken storlek samt postadress och mobilnummer. Betalning via Swish eller faktura 30 dagar. Öppet köp 14 dagar. Jag bjuder på frakten till dig (inom Sverige). Ångrar du köpet och vill göra en retur skickar du bara tillbaka printet till mig i ursprungsförpackningen. Du står då för returfrakten.

För pris och mer info om varje print, klicka på bilderna.

Södra hamn
Blackis
Borken
Svartön
Logärden
Borkhult
Örnäset
Bergviken
Trolltjärn
Pontusbadet

Björkskatans IP
Trundön